Meld hier je retour aan voor een vlotte afhandeling

Bij Royal Sleeping willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je bestelling, kun je binnen 14 dagen na ontvangst van het product een retour aanmelden voor een vlotte afhandeling.

Retourvoorwaarden

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet het product zich in nieuwstaat bevinden en in de originele verpakking worden geretourneerd. Je mag het artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen om te zien of het aan je verwachtingen voldoet. We begrijpen dat het belangrijk is om een product uit te proberen voordat je een definitieve beslissing neemt.

Kosten en verantwoordelijkheid

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van het product voor eigen rekening zijn. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en het pakket te verzekeren, omdat we niet verantwoordelijk zijn voor geretourneerde producten die verloren gaan tijdens het verzendproces.

Procedure voor retourneren

Om een retour aan te melden, kun je gebruikmaken van onderstaande handige retourformulier op onze website. Zorg ervoor dat je je bestelnummer en de reden voor retournering vermeldt. Na het invullen van het retourformulier zal ons klantenserviceteam je voorzien van verdere instructies over hoe je het product kunt retourneren.

Terugbetaling

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op conformiteit met onze retourvoorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit zal binnen 2 werkdagen worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die bij de aankoop is gebruikt.

Neem contact op

Heb je nog vragen over ons retourbeleid of heb je hulp nodig bij het retourneren van een product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Retour aanmelden
Reden van retour
Ik wil graag
De waardering van royalsleeping.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 7 reviews.
Wij informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je e-mailadres achter.