Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van kracht van 2 jaar. Dit betekent dat de consument recht heeft op een goed product. Als het product niet deugt heb je recht op een nieuw product of teruggave van je geld.

Het product mag uit de verpakking worden gehaald om het goed te kunnen beoordelen. Wanneer er niet wordt gewassen volgens het wasvoorschrift, vervalt de garantie.

Het beste is om eerst even contact met ons op te nemen voordat je het retour stuurt. Dan proberen we een oplossing te bedenken. Voor het ontstaan van eventuele waardevermindering als gevolg van gebruik, mogen we je aansprakelijk stellen.

Retouren

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.

Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Meld je producten die je wilt retourneren hier aan. Na het invullen van het formulier ontvang je een e-mail met instructies.

Retour aanmelden

De waardering van royalsleeping.com/ bij WebwinkelKeur Reviews is 8.3/10 gebaseerd op 4 reviews.
Wij informeren je wanneer het product op voorraad is. Laat hieronder je e-mailadres achter.